Od možnih osvojenih štirih naslovov državnih prvakov v šahu, so kar trije prišli v Ljutomer

Barbara Skuhala je prvakinja v hitropoteznem in pospešenem šahu, Luka Skuhala pa v hitropoteznem šahu. Njun uspeh je dopolnil Jernej Skuhala s tretjim mestom med hitropoteznimi in z drugim mestom med pospešenimi šahisti.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. november 2016 ob 11:24
Barbara Skuhala je prvakinja tako v hitropoteznem kot v pospešenem šahu

Barbara Skuhala je prvakinja tako v hitropoteznem kot v pospešenem šahu

V Kranju je minuli vikend potekalo mladinsko prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu v ekipni in posamični konkurenci. Od možnih osvojenih štirih naslovov državnih prvakov, so kar trije prišli v Ljutomer.

Barbara Skuhala je najboljša mladinka tako v hitropoteznem kot v pospešenem šahu, Luka Skuhala pa si je naslov državnega prvaka priigral v hitropoteznem šahu. Njun uspeh je dopolnil Jernej Skuhala s tretjim mestom med hitropoteznimi in z drugim mestom med pospešenimi šahisti.

S svojimi odličnimi igrami so prispevali, da je klub ŠD Radenska Pomgrad v sobotnih ekipnih bojih postal ekipni državni prvak tako med mladinkami kot mladinci in to tako v hitropoteznem kot v pospešenem šahu.

Barbara je bila edina med vsemi tekmovalci in tekmovalkami, ki je osvojila štiri zlate medalje in se tako na najlepši možen način poslovila od mladinske konkurence.


Več v Šport