Občina Ljutomer s 1. decembrom z novo direktorico Občinske uprave

Za novo direktorico Občinske uprave Občine Ljutomer je bila izbrana dosedanja direktorica Občinske uprave Občine Gornja Radgona, dr. Tatjana Fulder

Prlekija-on.net, sreda, 30. november 2016 ob 10:08
Tatjana Fulder prične z delom 1. decembra

Tatjana Fulder prične z delom 1. decembra

Občina Ljutomer je v začetku oktobra objavila javni natečaj za zasedbo položajnega delovnega mesta direktorja Občinske uprave. Rok za prijavo je bil 18. oktober. Kot so nam povedali na občini, je do roka prispelo pet vlog, od tega ena ni ustrezala razpisanim pogojem.

Za novo direktorico Občinske uprave Občine Ljutomer je nato bila izbrana dosedanja direktorica Občinske uprave Občine Gornja Radgona, dr. Tatjana Fulder, ki tam zapušča delovno mesto in se seli na Občino Ljutomer. Z delom prične v četrtek, 1. decembra.

Kot je znano, je Občina Ljutomer bila brez direktorja od maja letos, ko se je tedanji direktor, Tomislav Zrinski, prijavil na novo delovno mesto na Javnem podetju Prlekija in je sedaj tam tehnični svetovalec za javno infrastrukturo, razvoj, investicije in upravljavski nadzor. Zrinski je za direktorja bil izbran avgusta leta 2011, a ni takoj nastopil svoje funkcije zaradi pritožbe s strani enega izmed ostalih kandidatov, a je pozneje bila pritožba zavrnjena kot neutemeljena. Zrinskemu bi tudi sicer letos 5-letni mandat potekel.


Več v Gospodarstvo