V gozdu našli okostje, v stanovanju pa mrtvo osebo

V nedeljo so lovci v dopoldanskem času v globeli gozda našli človeško okostje

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. december 2016 ob 13:19
Lovci so v globeli našli človeško okostje

Lovci so v globeli našli človeško okostje

V ponedeljek, 5. decembra, ob 11.05 je bila v naselju Vitomarci, v občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah, podana zahteva po odpiranju stanovanja. Gasilci PGD Ptuj so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in v njem našli mrtvo osebo.

Že v nedeljo, 4. decembra, pa je ob 12.58 bila v Mestnem vrhu, v občini Ptuj, v gozdu najdena mrtva oseba. Gasilci PGD Grajena so na prošnjo policije prenesli truplo iz gozda na dostopen kraj.

Iz PU Maribor so ob tem sporočili, da so lovci v dopoldanskem času v globeli v Mestnem vrhu pri Ptuju našli človeško okostje. Po mnenju mrtvoglednice gre za okostje starejše ženske, na katerem ni našla znakov nasilja.

Mariborski kriminalisti nadaljujejo s kriminalistično preiskavo oz. z identifikacijo okostja. Po do sedaj zbranih podatkih je kaznivo dejanje izključeno. S kriminalistično preiskavo bodo kriminalisti skušali ugotoviti ali najdeno okostje pripada ženski, ki je na tem območju pogrešana od februarja 2015.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Denar

Na bankomatu v Veliki Nedelji našli denar. Je vaš?

ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 09:45
Kmetje s kombajni ne upajo več v koruzo

Poškodovan še en kombajn

ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 08:021
Reneja so brutalno pretepli v soboškem parku

Je pri napadu v parku dejansko šlo za poskus umora?

nedelja, 13. oktober 2019 ob 08:52