Zmagovalci v 2. članski šahovski ligi - vzhod postali ŠD Radenska Pomgrad ŠS Ljutomer

Kljub temu, da so bili najmlajša ekipa v ligi so svojo mladostno zagnanost dopolnili z borbenostjo in odličnimi partijami, levji delež pa so prispevali Jernej, Luka in Barbara Skuhala

Prlekija-on.net, torek, 13. december 2016 ob 13:401
ŠD Radenska Pomgrad ŠS Ljutomer

ŠD Radenska Pomgrad ŠS Ljutomer

V soboto, 10. decembra, se je v Mariboru z odigranim osmim in devetim kolom končalo letošnje tekmovanje v 2. članski šahovski ligi - vzhod.

Zmagovalci lige so postali šahisti ŠD Radenska Pomgrad ŠS Ljutomer. Kljub temu, da so bili najmlajša ekipa v ligi so svojo mladostno zagnanost dopolnili z borbenostjo in odličnimi partijami. Ekipa je šestkrat zmagala, dvakrat igrala neodločeno in enkrat izgubila. Po dveh osvojenih tretjih mestih v prejšnjih sezonah je letošnja zmaga tudi rezultat napredka v kvaliteti igralcev in igralk. Največ točk za uspeh so prispevali Jernej Skuhala, ki je odigral sedem partij in sedemkrat zmagal, Luka in Barbara Skuhala pa sta prispevala 6,5 točke iz devetih partij.

Uspeh prleških šahistov so dopolnili Radgončani, ki so zasedli četrto mesto.

Vsi rezultati.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport