Županja pripravila tradicionalni novoletni sprejem

Novoletnega sprejema so se udeležili gospodarstveniki, lokalni politiki, predstavniki zavodov, organizacij in društev

Prlekija-on.net, sreda, 14. december 2016 ob 18:061
Novoletni sprejem županje

Novoletni sprejem županje

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je v sredo, 14. decembra, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, pripravila tradicionalni novoletni sprejem za gospodarstvenike, lokalne politike, predstavnike zavodov, organizacij in društev.

Vse goste so ob sprejemu pozdravili županja, podžupan Janko Špindler ter direktorica občinske uprave dr. Tatjana Fulder, ki svoje delo v ljutomerski občini opravlja od začetka decembra.

Županja se je v svojem govoru vsem zahvalila, da so prišli ter v uvodu dejala: "Vesela sem, da smo skupaj. Zadnje leto smo nadgradili dobro delo iz preteklosti. Zaključili smo ogromno večjih in manjših investicij. V našem 13-milijonskem proračunu navkljub, namenjamo veliko podpore za občane. Reorganizirali smo delovanje športa, turizma, občinske uprave ter prihranili več stotisoč evrov. Posodobili smo tudi način uprave ter pred dnevi zaposlili novo direktorico občinske uprave. Na polovici mandata smo izpolnili večino obljub danih na zadnjih volitvah in številne druge prepotrebne projekte. Preostale volilne obljube smo spravili v proračuna za leto 2017 in 2018. Oba bosta, upam da, v decembru sprejeta, tako da bomo pripravljeni za izvajanje s 1. januarjem. Vse to je v največji meri delo ekipe, svetnic, svetnikov, sodelavcev občinske uprave, članov svetov krajevnih skupnosti ter res številnih posameznikov v obrtno-podjetniškem strateškem svetu, društvih, zavodih in drugih organizacij." Celoten govor županje si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.

V programu so nastopili Bilbi in Gregor ter Matjaž Javšnik. Ob koncu je za vse povabljence sledila še pogostitev.


Več v Družabno