Na novega leta dan neznanec razbijal po Koračicah

Na območju naselja Koračice so prvi dan v novem letu obravnavali poškodovanje stekel na gradbenem stroju in na kapelici, zagorela pa je tudi hiša

Prlekija-on.net, sreda, 4. januar 2017 ob 08:282
Policija bo po zbranih obvestilih podala kazensko ovadbo

Policija bo po zbranih obvestilih podala kazensko ovadbo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času ob prehodu iz starega v novo leto med drugim obravnavali več poškodovanj tuje lastnine.

V nedeljo, 1. januarja, so tako ob 15:20 uri bili obveščeni o poškodovanju gradbenega stroja na območju naselja Koračice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poškodoval dve stekli na gradbenem stroju.

Nekoliko pozneje, ob 16. uri pa so bili obveščeni o poškodovanju stekla na kapelici na območju naselja Koračice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poškodoval steklo na vratih kapelice.

Po zbranih obvestilih bodo v obeh primerih podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Prvi dan v novem letu so bili policisti ob 4.25 tudi obveščeni, da v kraju Koračice gori hiša. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zagorela nenaseljena stanovanjska hiša, kjer je zgorelo celotno ostrešje, gasilci lokalnih PGD pa so požar pogasili. O dogodku bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.


Več v Črna kronika