Dan odprtih vrat ribiške trgovine Mišel v Murski Soboti

Ribičem je na voljo široki izbor ribške opreme svetovno znanih proizvajalcev

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. februar 2017 ob 12:52
Dan odprtih vrat ribiške trgovine

Dan odprtih vrat ribiške trgovine

Z lepim in toplim vremenom se bo v deželi ob Muri odprla ribiška sezona, na katero se ribiči z velikim veseljem pripravljajo. Za vsakega ribiča je ribolov veliko veselje, ko se z ribiško palico poda na ribolov v pomurska jezera, reke, potoke, ribnike, gramoznice.

Pred tremi leti je Mišel Zadravec na Slovenski ulici v Murski Soboti odprl eno največji ribiških trgovin v Pomurju in v Sloveniji, kjer ribiči najdejo vse kar rabijo za ribolov. Da bi se ribiči med seboj še bolj spoznali ter si kupili manjkajočo ribiško opremo, od vab, palic, trnkov in druge opreme je trgovina Mišel pripravila dan odprtih vrat. Kar dva dni so ribiči bili »gostje« ribiške trgovine Mišel, kjer je bil predvsem v ospredju ribiški program za kraparje in roparice. Predvsem pa je bil na voljo ribiški program Prorex firme Dajva iz Nemčije. Ob tem pa imajo v ribiški trgovini slovenski program za ribiške vabe ter ostalo opremo od najrazličnejših torb, ležalnikov, saj je trgovina založena s proizvodi iz Nemčije in Anglije, kajti gre za kvalitetno ribiško opremo in pribor, ki ga slovenski ribiči z veseljem kupujejo.

V ribiški trgovini pa je na voljo tudi nekaj proizvodov, ki ga družinsko podjetje Mišel Zadravec sami proizvajajo. Kljub delu si Mišel Zadravec najde čas za sprostitev in ribolov, kajti na Madžarskem posedujejo 16 ha veliko vodno površino, kjer imajo različne vrste ribolova, kamor prihajajo tudi slovenski ribiči. Vsi, ki so obiskali dan odprtih vrat ribiške družine Mišel, so domov odšli z velikim zadovoljstvom, da bodo z novo ribiško opremo spomladi ulovili pravo ribo, kar jim je nedvomno v veliko zadovoljstvo.

Jože Žerdin


Več v Gospodarstvo