Nova ribiška trgovina v Murski Soboti, največja v Sloveniji

Široka paleta ponudb najrazličnejše ribiške opreme na enem mestu

Jože Žerdin, nedelja, 23. februar 2014 ob 17:05
Mišel Zadravec je odprl največjo ribiško trgovino v Sloveniji

Mišel Zadravec je odprl največjo ribiško trgovino v Sloveniji

Mišel Zadravec, sicer doma iz Rakičana pri Murski Soboti se že dlje časa ukvarja z ribištvom, predvsem kot ribič rad hodi lovit ribe po Pomurju in v tujini. V središču mesta Murska Sobota, v Lendavski ulici 1, so v soboto, 22. februarja odprli novo ribiško trgovino, kajti prejšnja manjša ribiška trgovina v ulici Arhitekta Novaka v Murski Soboti, je bila premajhna in utesnjena.

Nova ribiška trgovina predvsem ponuja ribiško opremo za kraparje in ostale vrste rib. Gre za največjo ribiško trgovino v Sloveniji. Ribičem bo tako odslej na voljo široka ponudba ribiške opreme do ribiških čolnov, denimo od ležalnikov, vab, trnkov, skratka vse kar ribič potrebuje za svoje potrebe pri ribolovu. Nova trgovina z opremo obsega okoli 200 m2 površine.

Kot pravi Mišel Zadravec bo poslej široka ponudba za ribiče za ribiške družine iz Prekmurja in Prlekije in za celotno Slovenijo in tudi izven meja Slovenije, skratka od A do Ž. Opremo za prodajo nabavljajo domala po celotni Evropi. Imajo pa tudi svojo blagovno znamko »Mišel Zadravec Carp Baits«, pri čemer proizvajajo hrano za vse vrste rib in vabe za ulov rib, skratka za vse okuse ribičev. Svoje lastne proizvode namreč izvažajo v Avstrijo, Nemčijo, Romunijo, Slovaško, Madžarsko, Češko, Srbijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino.

Trgovina bo odprta vsak dan 8. do 18. ure, ob sobotah pa od 8. do 13. ure. Ob otvoritvi nove ribiške trgovine se je zbralo veliko število ribičev iz Prekmurja in Prlekije ter ostalih koncev Slovenije, ki so bili nad ponudbo nadvse zadovoljni ter dejali, da se bodo še vračali, kajti kmalu bo pomlad in ribištvo bo oživelo. Vsak, ki se je udeležil otvoritve pa je bil deležen še pristnega okusnega bograča.


Več v Gospodarstvo