Dom starejših Danijela Halasa v Veliki Polani krasijo umetniške slike

Domu je bilo podarjenih 25 različnih umetniških slik

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. februar 2017 ob 16:45
Razstava v Domu starejših Velika Polana

Razstava v Domu starejših Velika Polana

V domu starejših stanovalcev Danijela Halasa Velika Polana - Zavod Karion - Karitas za osebno nego in socialo je bilo v sredo, 14. februarja ob godu svetega Valentina nadvse veselo, kajti pripravili so priložnostni dogodek na katerem so odprli slikarsko razstavo umetniških slik, ki bodo poslej krasile velikopolanski dom starejših. Del slik, ki so razstavljena v domu so stanovalci doma naslikali na zimski delavnici pod vodstvom slikarke Marjane Kmet iz Velike Polana.

Ob tej priložnosti je bilo domu podarjenih 25 slik, ki so jim jih podarili Zavod Zarum in Turistična zveza Lendava. Odprtje slikarske razstave je s svojimi ubranimi pesmimi polepšal pevski zbor Marjetice, ki deluje v okviru Društva upokojencev Moravske Toplice. Stanovalci so ob harmoniki tudi zapeli in zaplesali. Vsem, ki so se udeležili svečanega odprtja slikarske razstave so podarili drobna darila, ki so bila izdelana v domski delovni terapiji.

Jože Žerdin


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje