Na občnem zboru PGD Sp. Kamenščak podelili napredovanja in priznanja

Po koncu občnega zbora je sledila še pustna zabava

Prlekija-on.net, četrtek, 2. marec 2017 ob 11:181
Občni zbor PGD Sp. Kamenščak

Občni zbor PGD Sp. Kamenščak

V soboto, 25. februarja, je v prostorih gasilskega doma na Sp. Kamenščaku, potekal 67. občni zbor PGD Sp. Kamenščak. Po izvolitvi organov občnega zbora, so poročila podali predsednik PGD Janko Magdič, poveljnik Anton Gregorinčič, blagajnik Robi Semenič in predsednik nadzornega odbora Anton Stajnko. V imenu lokalne skupnosti je zbor pozdravila občinska svetnica Nina Stegmüller.

Sledila je razprava in predstavitev plana dela in finančnega načrta za leto 2017, podelili pa so tudi napredovanja in priznanja.

Društvena priznanja so prejeli Tanja Jagrinec, Irena Hanžekovič in Klavdija Hanžekovič, v čin gasilec je napredovala Lavra Jagrinec, v čin višji gasilec pa Gregor Črvič. Značko za 10-letno aktivno delo v gasilstvu sta prejela Blaž Magdič in Anja Lukner, za 20 let Danilo Lukner, za 50 let Ciril Tarča in Milan Gregorinčič ter za 60 let Janko Potočnik, Silva Potočnik in Franc Jagrinec.

Na občnem zboru so med drugim bili prisotni tudi člani iz sosednjih PGD, predsednik Gasilske zveze Ljutomer, Andrej Rus in Stanislav Hunjadi, častni poveljnik Gasilske zveze Ljutomer.

Po uradnem delu je sledila še zabava, kjer so bile prisotne tudi maškare.


Več v Kultura in izobraževanje