V Radomerju potekal 10. jubilejni občni zbor ŠD Stari hrast

Športno društvo poleg številnih aktivnosti v letu 2017 načrtuje dodatno posodobiti in opremiti infrastrukturo na športnem igrišču v Radomerju

Prlekija-on.net, nedelja, 5. marec 2017 ob 13:49
10. občni zbor ŠD Stari hrast

10. občni zbor ŠD Stari hrast

V soboto, 4. marca, je v Radomerju na Turistični kmetiji Stari hrast potekal že 10. jubilejni občni zbor Športnega društva Stari hrast.

Poleg številnih članov so se, na povabilo športnega društva, občnega zbora udeležili tudi predsednik KS Železne Dveri  Marjan Munda, predsednica Turističnega društva Jelka Vaupotič ter predstavniki gasilskega društva Radomerje. Vsi so izpostavili pomen dobrega sodelovanja med društvi v samem kraju in zaželeli še naprej uspešno delo in dobro sodelovanje.

Ob tej priložnosti je predsednik športnega društva Boštjan Ivajnšič ob 10. jubileju podelil tudi pisne zahvale za dolgoletno dobro sodelovanje, turističnemu društvu Radomerje – Železne Dveri in gasilskemu društvu Radomerje. Obenem je podelil še zahvalo Turistični kmetiji Stari hrast za vso pomoč in trud pri razvoju in delu športnega društva.

Športno društvo poleg številnih aktivnosti v letu 2017 načrtuje dodatno posodobiti in opremiti infrastrukturo na športnem igrišču v Radomerju, da bo le-to še bolj ustrezalo možnostim izvedbe različnih športnih aktivnosti in prireditev, piknikov in ostalih dogajanj. S tem želijo doseči, da bi bil prostor še bolj izkoriščen in obiskan, predvsem si želijo pritegniti čim več mladih.

Posebna hvala ob tej priložnosti je bila izpostavljena tudi gospodarju igrišča in podpredsedniku Boštjanu Bogšu iz Cubra za njegov velik prispevek in angažiranje pri urejanju igrišča ter delovanju samega kluba. Nanj se lahko zainteresirani tudi obračajo za koriščenje igrišča in piknik prostora.


Več v Kultura in izobraževanje