Aleš Ivanuša prejel zlato plaketo PZS in nominacijo za plesalca leta

Za Plesno šolo Zeko je uspešen konec tedna, udeležili so se pokalnega turnirja v disco dancu, Evrofit festa ter bili na podelitvi nagrad Plesne zveze Slovenije

Prlekija-on.net, torek, 7. marec 2017 ob 16:171
Plesna šola Zeko

Plesna šola Zeko

4. in 5. marca je v Medvodah potekala druga Evrofit fest konvencija skupinskih vadb. To je največji dogodek take vrste pri nas in širši okolici. Dogodek je bil razprodan saj na njem gostujejo top prezenteri različnih skupinskih vadb, kot so step aerobika, hi ho aerobika, pilates, joga, plesne aerobike, demonstracije novosti predvsem funkcionalnih vadb, strokovna predavanja... Tadeja Markoja Zečević iz Plesne šole Zeko je vodila Zumbo, kar je velika potrditev za ves trud, ki ga vlagajo v kakovost skupinskih vadb v Plesni šoli Zeko. Požela je veliko pohval in se že dogovarja za prihodnjo leto.

Prav tako 4. in 5. marca je v Ljubljani potekal Pokalni turnir v Modernih tekmovalnih plesih za plesne zvrsti disco dance, street dance in jazz. Plesalke Plesnega kluba Zeko so tekmovale v disco dance solo in pari ter dosegle naslednje rezultate:

1. mesto Taira Celec disco solo deklice
1. mesto Živa Horvat disco solo mladinke
1. mesto Saša Štrakl in Taira Celec disco pari otroci
2. mesto Nives Miško in Živa Horvat disco pari člani
3. mesto Luna Slekovec disco solo deklice
3. mesto Nives Miško disco solo članice
4. mesto Janja Gomboc disco solo članice
4. mesto Saša Štrakl disco solo deklice
7. mesto Sara Nasevski disco solo članice
7. mesto Maša Horvat disco solo deklice
8. mesto Naja Kovač disco solo mladinke
9. mesto Tjaša Štornik disco solo članice
9. mesto Naja Vouri disco solo deklice
9. mesto Eva Grah disco solo deklice
11. mesto Anja Kovačič disco solo članice
13. mesto Neja Drožina Romih disco solo članice
14. mesto Nuša Lajh disco solo mladinke
15. mesto Karolina Senčar disco solo članice
16. mesto Meta Štuhec disco solo članice
17. mesto Dunja Panič disco solo članice
18. mesto Lana Krančič disco solo mladinke
20. mesto Lana Škedelj disco solo mladinke
22. mesto Sara Štrakl disco solo mladinke

"Odlična tekma je za nami, s trenerko Tjašo Gazdag sva opravila dobro delo, vidi se da lepo napredujemo. Forma v tej fazi sezone je zadovoljiva. Imamo še veliko rezerve kar se tiče tehnike, kondicije in moči. Nekaj je še rezerve pri utrjevanju koreografij. Do svetovnega in državnega prvenstva je še kar nekaj časa da dvignemo formo in bomo najmočnejši takrat ko bo najpomembneje," je ob tem povedal vodja Dejan Zečević.

Podelitev priznanj PZS najboljšim v letu 2016
V ponedeljek pa je v festivalni dvorani v Ljubljani potekala podelitev nagrad najboljšim posameznikom, parom, malim skupinam in velikim skupinam pod okriljem Plesne zveze Slovenije (PZS). Nagrade so prejeli le dobitniki medalj na evropskem ali svetovnem prvenstvu.

Plesalci Plesnega kluba Zeko so prejeli 5 nagrad. Najvišje priznanje, zlato plaketo in nominacijo za plesalca leta je prejel Aleš Ivanuša, zlato plaketo je prejel tudi Filip Kovačič, David Cimerman je prejel srebrno plaketo. Vsi v kategoriji posameznikov. Srebrno plaketo sta prejeli tudi članska in mladinska breakdance skupina. V sestavah: člani Aleš Ivanuša, David Cimerman, Tim Babnik, Mark Redelonghi, Nik Pregara Šuler in Dejan Zečević. Za mladinsko skupino pa David Copot, Filip Kovačič, Petra Rajh, Elias Ljubec, David Öri, Enej Koprivec in Gal Vrbnjak.


Več v Šport