KMN Sv. Tomaž izplaval iz rdečih številk, a izpadel iz 1. SFL

V Koračicah je potekal občni zbor KMN Sveti Tomaž

Ivan Trunk, četrtek, 9. marec 2017 ob 17:46
Občni zbor KMN Sv. Tomaž

Občni zbor KMN Sv. Tomaž

V petek, 3. marca, je v gasilskem domu v Koračicah potekal občni zbor KMN Sveti Tomaž. Zbrane člane in goste je najprej pozdravil blagajnik KMN Jožef Novak, nato je sledila izvolitev delovnega predsedstva, ki ga je vodil Janez Obran.

Predsednik delovnega predsedstva je najprej pozdravil navzoče in zaradi odsotnosti opravičil predsednika KMN Mitja Novaka in trenerja Marjana Magdiča ter prebral predsednikovo poročilo. Iz poročila predsednika KMN je razbrati, da se je od lani pod novim vodstvom v KMN veliko spremenilo predvsem finančno. Iz rdečih številk so s pomočjo sponzorjev prišli v pozitivno stanje. Zaradi neresnosti nekaterih igralcev je klub izpadel iz 1. SFL, izrazili pa so upanje, da še naprej ostanejo dobri soigralci in prijatelji.

Franci Kamenšek, trener mladega kadra U 13 je povedal, da nogomet obiskuje osem fantov in dosegajo dobre uvrstitve. Potem so zbrane pozdravili gostje: Milko Štelcer iz nogometnega kluba Sveta Trojica, župan Mirko Cvetko in Matej Vrbančič, ki je pohvalil velik interes za mali nogomet v Ljutomeru in je še pripravljen biti njihov sponzor, če si to klub želi. Miha Magdič pa je dodal, da je bil do sedaj najboljši obisk gledalcev v Ljutomeru.


Več v Šport

Slovenska bakla v Ljutomeru

Slovenska bakla že ta teden v Prlekiji

ponedeljek, 15. april 2024 ob 16:15
Meteorplast ŠIC bar U15

Meteorplast ŠIC bar U15 državni podprvak

ponedeljek, 8. april 2024 ob 09:29