Pred nadaljevanjem prvenstva, ekipo Ljutomera zapustilo pet igralcev

Ekipo so zapustili Luka Ciglarič, David Vinkovič, Sebastjan Piberčnik ter Žan in Rok Kocuvan, vrnila pa sta se Andrej Lotrič in David Mihalič

Prlekija-on.net, torek, 14. marec 2017 ob 17:035
Avto Rajh Ljutomer

Avto Rajh Ljutomer

Ta konec tedna se prvenstvo nadaljuje tudi za Avto Rajh Ljutomer, ki igrajo v 3. SNL - vzhod, kjer so na vrhu lestvice Nafta 1903, Lušt Beltinci in NŠ Mura. Ljutomer je na sredini 14-članske lestvice na sedmem mestu, cilj ljutomerske ekipe pa je preboj med najboljših pet ekip.

Ekipo iz Ljutomera je od jesenskega dela zapustilo pet igralcev. Najboljši strelec ekipe Luka Ciglarič se je preselil v Farmtech Veržej, klub je po pol leta igranja zapustil David Vinkovič, ki se je preselil v Odrance. Odšla sta tudi brata Kocuvan, Žan se je preselil v Grad, Rok pa v avstrijsko ligo, Sebastjan Piberčnik pa se je preselil h Gorišnici.

Luknjo v napadu bo tako poskušal zakrpati povratnik v ljutomersko vrsto Andrej Lotrič, ki se je po pol leta igranja vrnil iz Nafte. V Ljutomer sta prišla tudi Tine Celec in Matej Fišer, ki sta do sedaj igrala za mladinsko vrsto Veržeja. Po pol leta igranja za Cven se je vrnil David Mihalič, svoje znanje pa bodo dokazovali tudi ljutomerski mladinci Jeremy Bukovec, Lan Feguš Makovec in Amadej Štaman.

Prvo tekmo bodo člani odigrali že to nedeljo, ko se odpravljajo na težko gostovanje k ekipi ŠD NK Križevci, ki trenutno zasedajo 12. mesto na lestvici. Tekma bo ob 15.00 v športnem centru Križevci.

Ekipa Avto Rajh Ljutomer:
Vratarji: Tjaž Lovrenčič, Uroš Mlinarič, Andrej Fajfar
Branilci: Nino Bertalanič, Matjaž Hriberšek, Primož Munda, Tomaž Markovič, Matej Fišer, Patrick Jelen, Jeremy Bukovec
Vezisti: Niko Kardinar, Žiga Šumak, Sašo Fijavž, Lan Feguš Makovec, Alen Brumen, Tilen Semenič, Amadej Štaman
Napadalci: Andrej Lotrič, Tine Celec, Primož Panič, David Mihalič, Nino Novak


Več v Šport