Veržej premagal vodilni Triglav

Farmtech Veržej - Triglav Kranj 2:0 (0:0)

Prlekija-on.net, sobota, 8. april 2017 ob 19:15
Amir Dervišević je načel mrežo Triglava

Amir Dervišević je načel mrežo Triglava

V soboto, 8. aprila, je Farmtech Veržej na Čistini v 20. krogu 2. SNL gostil vodilno ekipo lige Triglav Kranj ter jih premagal z 2:0. Triglav je tako doživel šele drugi poraz v tej sezoni, zadnji, ki je Triglavu pred tem odvzel točke pa je bil ravno Veržej v 12. krogu, 22. oktobra lani v Kranju, kjer je bilo neodločeno. Od takrat je Triglav nanizal pet zmag.

Prvi polčas je minil brez pravih priložnosti, nekaj več so od igre imeli gostje, ki pa jim ni uspelo zadeti. Med polčasoma je gledalce in nogometaše vzpodbudila tudi navijaška skupina Tikvice, kar je očitno vplivalo tudi na domače nogometaše, ki so z odlično igro premagali nekdanjega prvoligaša ter vodilno ekipo 2. SNL.

Mrežo Triglava je v 52. minuti načel najbolj zveneče ime Veržeja, Amir Dervišević, v 62. minuti pa je zadel še Luka Vindiš. Veržej s 16. točkami trenutno zaseda osmo mesto na lestvici.

Farmtech Veržej - Triglav Kranj 2:0 (0:0)
100; Dervišević 52., Vindiš 62.

Farmtech Veržej: Matej Andrejč, Jure Srnec (61./Anej Meznarič), Tjaž Polajžer, Luka Vindiš, Amir Dervišević, Mihael Karlovčec, Matej Vok, Luka Ciglarič (85./Jovan Koprivica), Jernej Trstenjak, Klemen Lah, Tadej Čuk (89./Žan Kavaš); trener: Marko Lešnik

Triglav Kranj: Elvis Džafić, Enis Đurković (73./Jernej Gvardjančič), Nejc Križaj, Dejan Robnik, Kristjan Arh Česen, Matej Poplatnik, Vlado Šmit, Luka Majcen (61./Anej Meznarič), Rok Stokuča (81./Ožbej Kuhar), Dino Suljević, Igor Bukara; trener: Siniša Brkić



Več v Šport