V Ljutomer prihaja gledališka predstava, ki bo spremenila vaš partnerski odnos...

Predstava Moški so z Marsa, ženske so z Venere bo v soboto, 13. maja, od 20:00 do 22:00 športni dvorani ŠIC Ljutomer

Prlekija-on.net, torek, 11. april 2017 ob 19:351
Moški so z Marsa, ženske so z Venere

Moški so z Marsa, ženske so z Venere

Le če ste zadnjih nekaj let živeli v jami, ste zamudili eno najbolj prodajanih knjig vseh časov, avtorja John Gray-a. Knjiga Moški so z Marsa, ženske so z Venere, je bila do danes prodana v več kot 50-ih milijonih izvodov in prevedena v 46 jezikov. Mednarodna uspešnica sedaj tudi na slovenskih gledaliških odrih! Saj poznate tisti občutek, ko ste prepričani, da partner govori vam nerazumljiv jezik. Govorite, razlagate, se trudite… a ne gre in ne gre. Jasno, moški so z Marsa, ženske so z Venere!

Vsi zagrizeni ali pa na novo pečeni samci, komaj zaljubljeni golobčki in pa tudi dolgoletni partnerji, ki še vedno stiskate zobno pasto na narobnem koncu, puščate smeti pri vhodnih vratih, pozabite na datum obletnice in mislite, da se nogavice same pospravijo,… boste z Denisom lažje razumeli zakaj včasih preprosto ne gre in ne gre… in kako malo je potrebno, da potem spet gre. Zakaj bi plačevali drage zakonske terapevte, ko pa imamo Denisa?

Predstava v izvedbi Denisa Avdića, Moški so z Marsa, ženske so z Venere, bo v soboto, 13. maja, od 20:00 do 22:00 športni dvorani ŠIC Ljutomer.

Vstopnice so že v predprodaji v Šic bar caffeju v Ljutomeru po ceni 16 evrov.

Moški so z Marsa, ženske so z Venere


Več v Družabno