V trčenju dve osebi umrli, tri so bile še poškodovane

Po trčenju se je eno vozilo prevrnilo na streho in zagorelo

Prlekija-on.net, nedelja, 23. april 2017 ob 08:13
Gasilci

Gasilci

Iz PU Maribor so sporočili, da sta malo po polnoči na relaciji Šentilj - Sladki vrh, v križišču za Ceršak, trčili dve vozili. Po trčenju se je eno vozilo prevrnilo na streho in zagorelo. Na kraj so takoj napotili policiste, gasilce in reševalce.

Po do sedaj zbranih obvestilih so se v prometni nesreči tri osebe poškodovale, dve pa sta na kraju umrli.

Ogled kraja prometne nesreče so opravili policisti Postaje prometne policije Maribor. Ogled je vodil dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru, ob navzočnosti dežurne državne tožilke iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru.

Več informacij bo znanih po zaključku ogleda.

Uprava RS za zaščito in reševanje pri tem poroča, da sta vozili trčili na regionalni cesti med Šentiljem in Tratami, v bližini odcepa za Ceršak v občini Šentilj. Eno vozilo je zagorelo. Posredovali so gasilci GB Maribor, PGD Ceršak in Šentilj, ki so pogasili požar na osebnem vozilu, zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem pri oskrbi treh poškodovanih, s tehničnim posegom iz ostankov zvite pločevine rešili v nesreči dve preminuli osebi, z vpojnim sredstvom posipali iztekle tekočine ter z razsvetljavo pomagali policijo pri preiskavi nesreče. Tri poškodovane osebe so bile prepeljane z reševalnimi vozili NMP Maribor v UKC Maribor.

Iz PU Maribor so sporočili več podrobnosti o prometni nesreči.


Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25