NK Kapela Ekosen izključili iz nadaljevanja Lige ENA

Ta teden bo odigrana prva polfinalna tekma med ekipama ŠD Černelavci in Transpak Ključarovci, NK Kapela Ekosen pa so izključili iz lige

Prlekija-on.net, sreda, 10. maj 2017 ob 10:254
Za NK Kapela Ekosen je bila zadnja tekma v ligi ENA proti ekipi NK Begne, foto: NK Begne

Za NK Kapela Ekosen je bila zadnja tekma v ligi ENA proti ekipi NK Begne, foto: NK Begne

Slovenska malonogometna zveza (SMZ) nadaljuje s 1. slovensko malonogometno ligo na travi – Ligo ENA, in sicer bo ta teden odigrana prva polfinalna tekma, v četrtek, 11. maja, med ekipama ŠD Černelavci in Transpak Ključarovci ob 19. uri na malonogometnem igrišču v Černelavcih.

Druge polfinalne tekme Lige ENA ne bo, ŠD Ribno pa so prvi finalisti. Pred povratno četrtfinalno tekmo med NK Begne in NK Kapela Ekosen je namreč ekipa NK Begne izstopila iz tekmovanja, kar SMZ spoštuje in sprejema. V primeru NK Kapela Ekosen pa je morala vmes poseči tudi disciplinska komisija, zaradi nespoštovanja sklepov pa SMZ niso pustili druge možnosti, kot da se jih izključi iz nadaljevanja Lige ENA, so sporočili iz SMZ. ŠD Ribno, ki bi moral odigrati polfinalne tekme z zmagovalcem četrtfinalnega dvoboja med NK Begne in NK Kapela Ekosen, je tako prvi finalist letošnje prve izvedbe 1. slovenske malonogometne lige na travi – Lige ENA.

Svoj pogled na situacijo, so podali tudi pri NK Kapela Ekosen na svojem Facebook profilu, kar si lahko preberete spodaj.



Več v Šport