Denis Avdić z obilico smeha ogrel športno dvorano ŠIC

Predstava v izvedbi Denisa Avdića »Moški so z Marsa, ženske so z Venere« nasmejala Ljutomer

Matic Munda, nedelja, 14. maj 2017 ob 08:161
Moški so z Marsa, ženske so z Venere

Moški so z Marsa, ženske so z Venere

Po knjigi Moški so z Marsa, ženske so z Venere, ki je bila do danes prodana v več kot 50-ih milijonih izvodov in prevedena v 46 jezikov, je Denis Avdić na slovenskih odrih že mnogokrat nasmejal publiko z gledališko predstavo, ki nosi naslov »Moški so z Marsa, ženske so z Venere«.

O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola, nas je na humoren ter zabaven način poučil Denis Avdić. S svojimi izkušnjami pa mu je pri ustvarjanju komedije pomagal tudi režiser ter dobitnik prestižne nagrade Žlahtni komedijant 2015, Gašper Tič.

Skupaj sta tako ustvarila 90-minutno komedijo, ki je po dvorani ŠIC sprožila obilico smeha, spogledovanja ter zbadanja s komolci, saj so se gledalci počutili, kot da Denis govori ravno o njih.

Z Denisom so gledalci lažje razumeli zakaj včasih preprosto ne gre in ne gre… in kako malo je potrebno, da potem spet gre. Zakaj bi plačevali drage zakonske terapevte, ko pa imamo Denisa?


Galerija


Komentarji (1)

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Seniorski večer v DOSOR-ju

Radenci: Seniorke in seniorji radi plešejo

sobota, 21. april 2018 ob 07:59
Pohod po novih pločnikih

Sprehodili so se po novih pločnikih

torek, 17. april 2018 ob 14:451
Srečanje učencev nekdanje OŠ Spodnja Ščavnica

Šola več ne stoji, prijateljstva pa so ostala

torek, 17. april 2018 ob 07:41