TIC Jeruzalem ima novega najemnika

Turistični objekt TIC na Jeruzalemu je občina oddala v najem novemu izbranemu ponudniku, TIRS, turistične storitve in vinoteka, Boštjan Ivajnšič s.p. iz Radomerja

Prlekija-on.net, petek, 19. maj 2017 ob 09:172
Občina Ljutomer je turistični objekt TIC na Jeruzalemu oddala v najem novemu izbranemu ponudniku. To je TIRS, turistične storitve in vinoteka, Boštjan Ivajnšič s.p. iz Radomerja. Za izbor najemnika je Občina Ljutomer izvedla javno zbiranje ponudb, ki je bilo objavljeno na spletni strani Občine Ljutomer.

Javno odpiranje ponudb je bilo opravljeno v ponedeljek, 24. aprila 2017, v sejni sobi Občine Ljutomer. V zakonitem roku sta prispeli dve ponudbi. Komisija je v torek, 25. aprila 2017, izvedla ocenjevanje ponudb in kot najprimernejšega izbrala omenjenega samostojnega podjetnika, s katerim je bila tudi sklenjena najemna pogodba.

Boštjan Ivajnšič je sicer v preteklih letih bil zaposlen v javnem zavodu Lokalna turistična organizacija (LTO) Prlekija Ljutomer, ki je upravljala tudi s TIC-em Jeruzalem, dokler te organizacije lanskega marca občina ni ukinila.

V sklopu TIC-a, ki nudi turistične informacje, delujeta tudi trgovina s spominki in vinoteka.


Več v Gospodarstvo