Prihaja največji elektronski glasbeni dogodek v Pomurju

16.6. bo na grajskem dvorišču v Murski Soboti potekal največji elektronski glasbeni dogodek v Pomurju – Destination X - To Infinity and Beyond

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. junij 2017 ob 17:22
Destination X

Destination X

Skupaj s tremi mladimi in vzhajajočimi DJ-i se boste 16.6 lahko podali na skrivnostno vesoljsko potovanje po galaksiji svobode in ljubezni v neskončnost…neskončnost X. Nastopili bodo trije mladi DJ-I: Bekko, Herflex in Impulz, ki prihajajo iz različnih koncev Slovenije.

Dogodek, z začetkom ob 21.00 prinaša nepozabno in kvalitetno izkušnjo ter nepozabne spomine. Poleg odlične glasbe vam bodo skupaj z različnimi svetlobnimi, laserskimi ter dodatnimi efekti, hostesami, barmani, cocktaili ustvarili vzdušje, da se boste počutili kot na drugem planetu, planetu X.

Dogodek je namenjen za vse generacije, pričakujejo pa več kot tisoč mladih željnih kvalitetne zabave, saj stremijo k vrhunski in elitni izvedbi, poudarjanju zgodbe, s katero bodo obiskovalca ponesli v novo galaksijo, galaksijo X. Gre za večkratni dogodek, zgodbo, ki se gradi skozi vse zabave, in na kateri vsak izmed obiskovalcev prispeva svoj delček. Uspeh zabave so dokazali prvič, decembra v klubu Spartacus, kjer so napolnili klub do zadnjega kotička.

Vstopnice je možno kupiti po predprodajni ceni 5€ tukaj in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim Si ali na dan dogodka.

Več informacij o dogodku lahko najdete na www.destination-x.si, spremljate pa ga lahko tudi preko Instagrama @dest1nationx.


Več v Družabno