Promocija prleških posebnosti v oddaji Dobro jutro

Pri nastajanju oddaje so sodelovali številni posamezniki, društva, zavodi in organizacije, ki se jim je županja na sprejemu tudi zahvalila

Prlekija-on.net, petek, 23. junij 2017 ob 08:241
Sprejem pri županji

Sprejem pri županji

Občina Ljutomer je preko jutranje oddaje nacionalne televizije Dobro jutro, v petek, 9. junij, poskrbela, da je širna Slovenija spoznala prleške kulinarične posebnosti, vrhunska vina in dogodke, ki bodo to poletje privabljali številne obiskovalce v Ljutomer. Pri nastajanju oddaje so sodelovali številni posamezniki, društva, zavodi in organizacije, za njihov prispevek in pomoč pri promociji Prlekije pa jim je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba v petek, 16. junija, pripravila sprejem, katerega so se udeležili tudi dobitniki medalj z 28. državne razstave in ocenjevanja Dobrote slovenskih kmetij, ki je sredi maja letos potekalo na Ptuju.

V županatu Mestne hiše v Ljutomeru se je ljutomerska županja vsem zahvalila za njihov doprinos pri ohranjanju dediščine in promociji Prlekije ter vse povabila, da še naprej sodelujejo pri skupnih promocijskih aktivnostih, s čimer bo Prlekija še bolj poznana in privlačna za turiste.


Več v Kultura in izobraževanje