Radenski park: Glasba se vrača v paviljon

Že v samem uvodu predstavitev skupine »Nove Elite«

Filip Matko Ficko, torek, 11. julij 2017 ob 10:13
Glasba se vrača v paviljon

Glasba se vrača v paviljon

Četrtkovi glasbeni večeri v osrčju Radenskega parka so se lansko leto lepo obnesli in tako bo Zavod za turizem in šport Radenci v sodelovanju z Zdraviliščem Radenci  tudi letos pripravljal glasbeno-plesne nastope srčnih talentov. Gre za neke vrste nadaljevanje lanskoletnih uspelih glasbenih večerov v glasbeni utici.

Tako že napovedujejo prvi letošnji glasbeni četrtek v tem tednu, 13. julija, ob 19.30 uri. V glasbenem paviljonu napovedujejo tokrat svoj nastop: Pevski kvintet Klopotec Kapela, Folklorna skupina iz Gornje Radgone ter Glasbena skupina Cvetje v jeseni iz Občine Tišina.

Poskrbljeno pa bo tudi za posebno glasbeno poslastico. Pripravlja jo kar »legendarni« Zdenek Bily, ki ob svojem 60-letnem glasbenem udejstvovanju napoveduje nastop glasbene skupine »Nove Elite«. Zdenek je v sedemdesetih in osemdesetih letih v Radencih ter po vsem Pomurju vodil izredno znano in priljubljeno glasbeno skupino »Elite«. Tokrat bodo v novoustanovljeni glasbeni skupini nastopili: Zdenek Bily, Valter Klemenčič, Mojmir Wolf, Alen Kranjec in Staš Sukič. Ob glasbenikih bo zapela Sara Koler Urbančič.


Več v Kultura in izobraževanje