The Margins se predstavljajo z drugim singlom

Prekmursko-medžimurski četverec The Margins se predstavlja z drugim singlom, imenovanim That’s Gonna Happen

Prlekija-on.net, sreda, 9. avgust 2017 ob 14:29
The Margins, foto: Vanessa Tivadar/ Vanessa Tivadar Photography

The Margins, foto: Vanessa Tivadar/ Vanessa Tivadar Photography

Prekmursko-medžimurski četverec The Margins se predstavlja z drugim singlom, imenovanim "That’s Gonna Happen", za katerega so posneli tudi svoj prvi videospot.

"Vse se zgodi z namenom. Vse je odvisno od tega, kako izkušnjo sprejmeš in se z njo soočiš. Ne glede na to ali je dobra ali slaba, greš naprej," s pesmijo in spotom sporoča skupina.

Videospot je bil delno posnet v Križevcih pri Ljutomeru in delno v ljubljanski Zupančičevi jami. Pod režijo in scenarij se je podpisala Marija Mia Keserović, snemalec je bil Marko Wolf iz Studia Wolf, lika v videu pa sta mlada igralca Boris Lieber in Primož Glavič.

The Margins, ki v začetku jeseni pripravljajo izid prve plošče, pravijo, da želijo s svojo glasbo podirati meje, predvsem tiste, v glavah ljudi. Ker so tudi člani zasedbe iz dveh držav, jim je delno to že uspelo, povsem pa se strinjajo s tezo, da glasba nima meja. Kljub temu ostajajo zvesti žanrski meji rock glasbe in ohranjajo ostrino kitarskih rifov.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film