Vodilni Bravo premagal Veržej v zadnjih minutah

Farmtech Veržej - AŠK Bravo 1:2 (1:1)

Prlekija-on.net, sobota, 19. avgust 2017 ob 19:311
Tadej Čuk je dosegel vodilni gol za Veržej

Tadej Čuk je dosegel vodilni gol za Veržej

Farmtech Veržej se je v 3. krogu 2. SNL, doma pomeril z ekipo AŠK Bravo, ki je bila še neporažena do tega srečanja in tako je ostalo tudi po njihovem gostovanju v Veržeju, saj so slavili z 2:1.

Veržej je sicer povedel v 21. minuti, ko je iz protinapada lep gol dosegel Tadej Čuk, kar je bil prvi domači gol Veržeja v tej sezoni. Ogledate si ga lahko v spodnjem videu. Na odmor sta ekipi odšli z neodločenim rezultatom, saj je Bravo izenačil v 37. minuti, ko je bil uspešen Milan Đajič.

V drugem polčasu so nato gostje krenili v napad ter oblegali domača vrata. Gola jim iz igre sicer ni uspelo doseči, so pa bili uspešni iz prostega strela, ki ga je iz okoli 30 metrov uspešno izvedel David Frelih v 86. minuti. Gostje so se tako skupaj s številnimi navijači, ki so prišli v Prlekijo, veselili tretje zmage v letošnji sezoni in so še neporaženi, Veržej pa ostaja pri treh točkah.

Farmtech Veržej - AŠK Bravo 1:2 (1:1)
300; Čuk 21.; Đajič 37., Frelih 86.

Farmtech Veržej: Nino Irgolič, Renaldo Vidovič (36./Matic Golob), Patrick Kolar Robnik, Marko Maučec, Matic Ficko, Jure Volmajer (69./Klemen Lah), Matej Vok, Tadej Čuk (61./Matic Leskovar), Anej Meznarič, Andraž Sorko, Jan Grmek; trener: Marko Lešnik

AŠK Bravo: Igor Vekić, Žan Poglajen, Miha Dobnikar (69./Nejc Filipčič), Marko Roškar, David Brekalo, Anže Zorc (80./David Frelih), Kristjan Sredojević, Ovbokha Agboyi, Milan Đajič, Lan Piskule (84./Niko Adamič), Almin Kurtovič; trener: Dejan Grabić


Več v Šport