35 let Križevskih rogistov

Križevski rogisti pripravili prireditev, ki je združevala 35 let njihovega delovanja in 9. območno srečanje lovskih rogistov

Bianca Žitnik, sobota, 2. september 2017 ob 00:131
35 let Križevskih rogistov

35 let Križevskih rogistov

Kot uvod v praznovanje 19. občinskega praznika občine Križevci so v petek, 1. septembra, Križevski rogisti pripravili prireditev, ki je združevala 35 let njihovega delovanja in 9. območno srečanje lovskih rogistov.

Poleg organizatorja, torej Križevskih rogistov, so na prireditvi sodelovali KUD Prekmurski rogisti, Ptujsko – Ormoški rogisti, Lovski rogisti ZLD Prlekija, Grazer JBG mešani v B, Grazer JBG – sami Parforci v B, Lovski pevski zbor Škale, Pevke ljudskih pesmi Vučja vas, humorist Marko Kočar, harmonikar Božidar Štiberc in Dramska skupina Mala Nedelja. Program je povezovala Silva Vrbnjak.

Župan Občine Križevci mag. Branko Belec je izrazil svoje zadovoljstvo nad izbranim uvodnim dogodkom v pestro dogajanje v času občinskega praznika in občudovanje v dolgoletno uspešno delovanje Križevskih rogistov.

Pohvalo za uspešno delovanje je Križevskim rogistom izrekel tudi predsednik komisije za lovsko kulturo pri LZS Milan Tepej, ki je skupaj s predsednikom ZLD Prlekija Gorazdom Kuharjem podelil priznanja in plakete.

Križevski rogist Milan Lebar pa je v svojem nagovoru izrekel zahvalo vsem, ki so se odzvali povabilu in soustvarili izjemen večer.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje