36-letnica z nožem izzivala 46-letnika, brata njenega partnerja

Z nožem, dolžine več kot 20 cm, je zamahovala proti njemu, moški pa je pred njo zbežal, vendar mu je sledila

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. september 2017 ob 11:023
Nož

Nož

Poročali smo že, da so policisti PP Ormož v nedeljo obravnavali grožnjo z nožem. Iz PU Maribor so o dogodku sporočili še nekaj več podrobnosti. V nedeljo, 3. septembra, okoli 14.15 je 36-letna ženska v Mihalovcih izzivala k pretepu 46-letnega moškega, brata njenega partnerja. Med izzivanjem je imela v rokah nož, dolžine več kot 20 cm. Z njim je tudi zamahnila proti njemu, vendar ga ni zadela. Moški je pred njo zbežal, vendar mu je sledila.

Po nekaj minutnem lovljenju se je moški ustavil, ženska pa je ponovno zamahnila z nožem proti njemu. Med zamahom jo je moški udaril, da ji je nož izpadel iz rok, jo podrl na tla in jo zadržal. O tem so obvestili tudi policijo.

Še pred njihovim prihodom pa jo je ženskin partner odvlekel do njunega vozila in jo s kraja odpeljal. Policisti so ju ustavili med vožnjo in opravili potreben postopek. Žensko bodo kazensko ovadili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika