Štirimesečna deklica umrla za posledicami prometne nesreče

Deklico je mama, ki je povrhu vsega bila še pod vplivom alkohola, vozila nepripeto v lupinici, ki prav tako ni bila ustrezno pritrjena

Prlekija-on.net, sreda, 13. september 2017 ob 11:3414
Prometna nesreča v Kobilju

Prometna nesreča v Kobilju

Vodja sektorja za odnose z javnostmi pri Generalni policijski upravi, mag. Vesna Drole je potrdila, da je za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila v petek, 25. avgusta, na območju PU Murska Sobota, dva tedna pozneje v UKC Maribor umrla štirimesečna deklica, ki je bila v avtomobilu.

Deklico je mama, doma iz Kapce pri Lendavi, ki je povrhu vsega bila še pod vplivom alkohola, vozila nepripeto v lupinici, ki prav tako ni bila ustrezno pritrjena.

Prometna nesreča se je zgodila v petek, 25. avgusta, okoli 17. ure, ko je voznica osebnega avtomobila na začetku naselja Kobilje zaradi neprilagojene hitrosti v desnem ovinku zapeljala izven vozišča ter se z vozilom prevrnila. V nesreči se je otrok huje, voznica pa lahko telesno poškodovala. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je voznica vozila osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Nevarne vožnje, so takrat sporočili iz PU Murska Sobota.


Več v Črna kronika