Strelsko društvo Rudar Presika regijski prvak v streljanju z malokalibrsko puško

Končana je regijska liga v streljanju z malokalibrsko puško leže 2017

Prlekija-on.net, torek, 19. september 2017 ob 22:241
Regijska liga v streljanju z malokalibrsko puško leže 2017

Regijska liga v streljanju z malokalibrsko puško leže 2017

V nedeljo, 17. septembra, je bilo na strelišču SD Rudar v Presiki, izvedeno zadnje četrto kolo regijskega tekmovanja v streljanju z malokalibrsko puško v kategoriji 3 x 10 strelov leže. Skupno je v regijski ligi tekmovalo osem ekip in sicer: SD Jezero Dobrovnik, SD Mahomer Bakovci, SD Mesto Ljutomer, ŠSD Murska Sobota, ŠSK COAL Petišovci, SD Gederovci, ŠD Črenšovci in SD Rudar Presika.

V nedeljo je v četrtem krogu dosegla najboljši rezultat ekipa SD Rudar Presika v sestavi Ivo Pintarič, Bojan Pergar in Toni Križanič s skupno 778 krogov. Drugo mesto je zasedla ekipa ŠSD Murska Sobota in tretje SD Mesto Ljutomer. Med posamezniki je slavil z 265 krogi Ivo Pintarič iz SD Rudar Presika, drugi je bil Blaž Makari iz ŠSD Murska Sobota, tretji pa Bojan Pergar iz SD Rudar Presika.

Skupni zmagovalec regijske MK lige 2017, je po odstreljanih 4. krogih postala ekipa SD Rudar Presika, s skupno 2.994 krogi, drugo mesto je dosegla ekipa SD Jezero Dobrovnik z 2.924 krogi, tretja pa je bila ekipa SD Mehomar Bakovci z 2.861 krogi. Med posamezniki je bil po vseh štirih krogih skupno najboljši Franc Car iz SD Jezero Dobrovnik, drugi je bil Bojan Pergar iz SD Rudar Presika, tretji pa Igor Makari iz ŠSD Murska Sobota.


Več v Šport