Hiša groze naprodaj

Opremljena hiša, kjer se je odvijal projekt House of Horrors, se prodaja za 369 tisoč evrov

Prlekija-on.net, sreda, 20. september 2017 ob 16:53
House of Horrors

House of Horrors

V Črešnjevcih pri Gornji Radgoni je lani nastal projekt House of Horrors, hiša, ki je bila sestavljena iz devetih prostorov, v katerih ste lahko srečali vse najbolj znane like iz grozljivk. S slednjimi so se obiskovalci soočili iz oči v oči in jih spoznali v vsej svoji grozi. Tovrstne vsebine so sicer zelo pogoste v tujini in po svetu, pri nas pa česar podobnega še ni bilo.

Zelo veliko pozornosti so namenili kvalitetni izvedbi zares grozljive izkušnje, da bi bila čim bolj pristna, ter se je odvijala na osebnem nivoju, so nam takrat povedali ter zagotavljali grozljivo in nepozabno, hkrati pa popolnoma varno izkušnjo.

Zaplet s plačili
Na nas pa so se kmalu po odprtju hiše obrnili študentje, ki so čez poletne mesece delali v hiši. Kot so nam takrat povedali, za svoje delo, ki so ga opravljali preko študentskega servisa, niso prejeli plačila. V zgodbi se je takrat krivda za nastalo situacijo prelagala iz lastnika Alexa Onassisa na direktorja družbe Dejana Vegiča. Na študentskem servisu pa so študentom svetovali, da se obrnejo na policijo ter prijavijo goljufijo, kar jih je večina tudi storila.

Hiša sedaj naprodaj
Gostinski lokal, hotel, zgrajen leta 1999 in lani adaptiran, se skupaj s 4.353 m2 zemljišča, sedaj prodaja za 369 tisoč evrov. Poslovna stavba ima v prtljičju 220 m2 opremljen gostinski lokal z dvema atraktivnima avlama za razne pogostitve. V nadstropju se nahaja 220 m2 prostor za razne atraktivne storitve, trenutno kot hiša groze. Tudi v mansardi je 220 m2 prostor za nočitve ali za stanovanjski del. Prodajo vse opremljeno v kompletu.

Poslovna stavba se nahaja na mirni idilični lokaciji sredi narave. Celoten opis.


Več v Gospodarstvo