Delodajalec bil v skrbeh za osebo, ki so jo nato našli mrtvo

Policisti so bili obveščeni, da delodajalec pogreša osebo, ki ni prišla na delo in se boji, da se ji ni kaj pripetilo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. september 2017 ob 19:592
S pomočjo zdravnika so ugotovili, da je oseba umrla naravne smrti

S pomočjo zdravnika so ugotovili, da je oseba umrla naravne smrti

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu, obravnavali tudi nekatere pomembnejše dogodke. Tako so v petek, 22. septembra, ob 9:13 uri v Velikem Brebrovniku obravnavali dogodek, kjer je ena oseba drugi osebi med sporom zaradi motenja posesti grozila. Storilec kaznivega dejanja bo po podanem predlogu oškodovanca ovaden na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju za kaznivo dejanje Grožnje.

Ob 13:06 uri so bili obveščeni, da je v Ormožu poškodovan drog obcestne svetilke javne razsvetljave. V tej zvezi zbirajo obvestila in naprošajo morebitne osebe, ki so videle dogodek, da jih o podrobnosti dogodka obvestijo na Policijsko postajo Ormož na številko 02 741 08 50.

Ob 13:07 uri so bili obveščeni, da delodajalec pogreša osebo, ki ni prišla na delo in se boji, da se ji ni kaj pripetilo. Po preverjanju okoliščin so skupaj z gasilci nasilno vstopili v stanovanje in s pomočjo zdravnika ugotovili, da je oseba umrla naravne smrti. Na Okrožno državno tožilstvo Ptuj bodo podali poročilo.

Previdno pri goljufijah s prosjačenjem
Ob 14:00 uri so bili obveščeni o tatvini telefona ki se je pripetila dne 18. 9. 2017 v Sodincih. Po prejeti ovadbi za kaznivo dejanje tatvine z zbiranjem obvestil nadaljujejo in bo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuj podano poročilo.

Ob 14:14 uri so bili obveščeni, da v Ormožu pred trgovskim centrom prosjačijo neznane osebe. Po pregledu okolice le te niso bile izsledene. Občanom v tej zvezi svetujejo, da so pozorni na morebitne goljufije ali tatvine s strani teh oseb (npr. zbiranje nekih podpisov, ali zbiranje prostovoljnih prispevkov, ipd…) in da se tudi primerno samozaščitno obnašajo ter o tem čim prej obveščajo policijo.

Ob 15:14 uri so bili s strani delavcev, ki so opravljali terenska zemeljska dela obveščeni o sumu na najdbo neeksplodiranega eksplozivnega sredstva na območju Obreža. Na kraj so bili poslani policisti in pirotehnik, ki je ugotovil, da predmet ni eksplozivno sredstvo.

Ob 17:00 uri je bilo v Cvetkovcih pri ugotovljeni kršitvi prehitre vožnje v naselju pri vozniku osebnega vozila ugotovljena kršitev vožnje motornega vozila v prometu, pri tem pa je imel voznik 0,39 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

V nedeljo, 24. septembra, so ob 19:05 uri policisti bili na kraju prometne nesreče I. kategorije s pobegom v naselju Pavlovski vrh. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik neznanega vozila temnejše barve, karavan izvedba, zaradi nepravilne strani/smeri vožnje ob vozišču oplazil osebni avtomobil in odpeljal s kraja. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob rednem delu bodo policisti v naslednjih dneh izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in preizkuse alkoholiziranosti pri udeležencih v cestnem prometu.


Več v Črna kronika