Karaoke za zaključek letošnje DOSOR-jeve vetrnice

Trinajsterica nastopajočih navdušila številne zbrane

Filip Matko Ficko, četrtek, 28. september 2017 ob 11:23
Karaoke v DOSOR-ju

Karaoke v DOSOR-ju

V sprejemni ter obenem razstaviščni avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, so za zaključek letošnjih poletnih zabavnih prireditev pod skupnim naslovom »DOSOR-jeva vetrnica« bile na vrsti še karaoke.

Voditeljici karaok Mojca Kumlanc in Maja Zamuda sta lahko napovedali kar 13 nastopajočih, ki so se v vlogi pevk in pevcev pojavili na odru pred številnim občinstvom. Med nastopajočimi so bili tako stanovalke in stanovalci DOSOR-ja, tam zaposleni, kot tudi zunanji sodelavci. Vsak izmed nastopajočih si je tudi izbral pesem, ki jo bo predstavil, po lastni želji.

Po 18. uri so se zvrstili (ob tehnični pomoči Borisa Beheka) za mikrofoni: trojka zaposlenih s pesmijo »Ustavil bi čas« glasbene skupine California; stanovalka Vida Toš je a kapela zapela ponarodelo »Od Celja do Žalca«; prostovoljec (spodaj podpisani) je zapel »Na oknu deva je slonela« od Prifarskih muzikantov; prostovoljka Radmila Radojević je a kapela zapela srbsko vojaško pesem iz časov 1. svetovne vojne; zborček stanovalk in stanovalcev DOSOR-jevega 1. nadstropja je zapel »Ne recinikdar« glasbene skupine Slapovi; stanovalka Ema Matijević je a kapela zapela venček slovenskih narodnih; zborček »Srčni prijatelji« Zdravilišča Radenci je zapel Mežekovo »Sivo pot« in »Ti, ti, ti rožica« glasbene skupine Modrijani; stanovalec Branko Ločnikar je pel Brendijeve »Zelene oči«; medicinska sestra Andreja Lenartič je pela Škorovo »Zadnjo željo«; zaposlena v DOSOR-ju Sonja Mulec je zapela v duetu z Mojco Kumlanc »Na morskem obrežju Marjana« glasbene skupine Kmetec; stanovalka Bivalne enote Radenci Alma Hočevar je zapela Irene Tratnikove »Malo miru«; navdušili sta osnovnošolki Lana in Žana Čolnik z Gromovo »Ta ljubezen res je nora«; za konec pa še duet Andreje in spodaj podpisanega s pesmijo »Kako sva si različna« Alfija Nipiča in Nece Falk.

Stanovalec Maksimiljan Korošec je za mladi pevki Lano in Žano ter za »Srčni zbor« Zdravilišča Radenci izdelal ter izročil »DOSOR-jevo vetrnico, vsi tokrat nastopajoči so družno zapeli »Nocoj je druga rekla mi« glasbene skupine Dolenjci, nekateri pa so celo zaplesali.


Več v Kultura in izobraževanje