Čas je za polno trdnjavo Hard Ek, nasproti si bosta stala članski in mladinski rokometni selektor Slovenije

Sobotni rokometni dvoboj na Hardeku ponuja najzanimivejši par, kjer si bosta nasproti stala RK Jeruzalem Ormož in RD Koper 2013 ter članski (Veselin Vujović) in mladinski (Saša Prapotnik) selektor Slovenije

Prlekija-on.net, petek, 6. oktober 2017 ob 07:53
Čas je za polno trdnjavo Hard Ek

Čas je za polno trdnjavo Hard Ek

Peti krog slovenske rokometne NLB lige ponuja v Ormožu najzanimivejši par in sicer RK Jeruzalem Ormož - RD Koper 2013, kjer si bosta nasproti stali četrto in prvo uvrščeno moštvo lige, nasproti si bosta stala mladinski in članski selektor Slovenije, nasproti si bosta stali ekipi v Eriminih dresih, nasproti si bosta stali odlični ekipi, ki bosta zagotovo pustili srce na igrišču. Hard Ek bo zagotovo bolj poln kot na polovici tekem SEHA lige.

Res je skrajni čas za polno dvorano Hard Ek in glasno vzpodbudo našim rokometašem. Tekma bo v sobota 7. 10. 2017 ob 19.00 uri. Vabljeni!

Na Hard Ek prihaja vodilni Koper. Priložnost za vodilno mesto v ligi so s porazom v Ljubljani zamudili Vinarji: "Mogoče je bolje tako. Lažje je napadati kot braniti. Sicer pa je sedaj na prvem mestu Koper, ekipa, ki je tudi pred prvenstvom bila glavni favorit za prvo mesto v predtekmovanju. Gre za odlično ekipo, ki že od mlajših selekcij igra skupaj. Tu so še stari mački prvoligaških igrišč Uroš Rapotec ter odlična vratarja Jure Vran in Blaž Vončina. Širina igralskega kadra je največja moč te koprske zasedbe. Do potankosti bomo morali izpolniti vse zadane naloge, če bomo želeli konkurirati nasprotniku. V imenu ekipe obljubim, da bomo dali vse od sebe in verjamem v dober konec," je povedal trener Saša Prapotnik.

Tekme Jeruzalema in Kopra so v zadnjih časih, predvsem v Ormožu, bile odigrane "na nož" in tudi tokrat najbrž ne bo nič drugače. Prvič na Hard Ek prihaja tudi selektor slovenske reprezentance Veselin Vujović. V ormoškem klubu so si enotni, da je skrajni čas za polno trdnjavo Hard Ek. Ne zaradi nasprotnika in selektorja, ampak v prvi vrsti zaradi domačih in doma vzgojenih fantov kot so Jaša Rajšp, Matic Šulek, Tilen Kosi, Miha Kavčič, Dominik Ozmec, Timon Grabovac, Boštjan Žižek Cvetko, Tinček Hebar, Luka Voljč, Žak Ciglar, Matej Niedorfer, Anže Šoštarič, ... Fantje si to zaslužijo. Tekma, kjer se bosta pomerila članski (Vujović) in mladinski (Prapotnik) selektor Slovenije je na sporedu v soboto 7. oktobra 2017 ob 19.00 uri.


Več v Šport