V Dornavi ponovno zagorelo gospodarsko poslopje

Po nestrokovni oceni je prišlo do materialne škode v višini 10 tisoč evrov

Prlekija-on.net, sobota, 7. oktober 2017 ob 19:52
Gasilci in policija

Gasilci in policija

V zadnjih 24 urah so na območju Policijske uprave Maribor obravnavali 103 interventne dogodke. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so zasegli dve vozili. Ob 00.32 je v Dornavi zagorelo gospodarsko poslopje. Gasilci so požar pogasili. Zagorel je prostor za skladiščenje drv v izmeri približno 20 kvadratnih metrov. Zgorelo je približno 25 kvadratnih metrov ostrešja in del skladiščenih drv. Obveščene so bile službe za ugotavljanje vzroka požara. Po nestrokovni oceni je prišlo do materialne škode v višini 10 tisoč evrov. V Dornavi je zagorelo tudi prejšnji teden, ko je ogenj objekt popolnoma uničil.

Na območju policijske postaje Slovenska Bistrica je 7.10.2017 okrog 6:15 ure prišlo do požara na manjšem nenaseljenem objektu, kjer je po nestrokovni oceni prišlo do materialne škode v višini 20 tisoč evrov. Policisti ogled kraja še opravljajo.

Dne 6.10.2017 okrog 14:00 ure je na območju policijske postaje Rače prišlo do prometne nesreče zaradi nepravilnega prehitevanja. V nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik traktorja. Pri tem je ena oseba zadobila hude telesne poškodbe. Na vozilih pa je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša 500 evrov. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo podana kazenska ovadba.


Več v Črna kronika