Prizorišče nesreče

Prizorišče nesreče

Policisti PU Murska Sobota so bili v sredo, 11. oktobra, ob 6.24 uri obveščeni o prometni nesreči pri Splošni bolnišnici Murska Sobota. Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da je voznik osebnega vozila trčil v drugo parkirano vozilo. Na kraju dogodka so bili poleg reševalcev tudi gasilci PGD Murska Sobota, ki so odklopili akumulator na vozilu.


Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je okrog 6.20 ure 80-letni voznik osebnega avtomobila VW Polo na cesti ob parkirnem prostoru pred Splošno bolnišnico Murska Sobota zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal levo, kjer je trčil v osebni avtomobil, ki je bil parkiran ob levi strani vozišča. Po trčenju ga je odbilo v desno, kjer je zapeljal izven vozišča in trčil v žičnato ograjo, katero je prebil in nato čelno trčil v drevo.

Poškodovani voznik je zaradi poškodb na kraju umrl. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, s katero bo ugotovljen vzrok smrti.

Policisti bodo zadevo zaključili s poročilom na Okrajno državno tožilstvo.

Morda vas zanima tudi


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.