Ekipa TOP-GUN KIRALY iz Grlave dokazala, da spada v sam evropski vrh elektronskega pikada

V Champions ligi je igrala z državnimi prvaki iz Švice ter zmagala z 10:3, z državnimi prvaki Francije je zmagala s 13:0, z državnimi prvaki iz Avstrije pa izgubila s 3:10

Prlekija-on.net, sreda, 25. oktober 2017 ob 08:05
Ekipa TOP-GUN iz Grlave

Ekipa TOP-GUN iz Grlave

V Švici je 20. in 21. oktobra, potekal EDU rang turnir v pikadu, kjer je nastopilo 194 igralcev. Ekipa TOP-GUN KIRALY iz Grlave je v Champions ligi igrala z državnimi prvaki iz Švice ter zmagala z 10:3, z državnimi prvaki Francije je zmagala s 13:0, z državnimi prvaki iz Avstrije pa je izgubila s 3:10.

V EDU rangu je Leon Mertük zasedel 17. mesto, v Lucky looser pa 7. mesto. V DYP parih, kjer igrajo v glavnem moški, in jih je bilo 126, je Ludvik Kiraly - Laly s soigralko iz Švice Sylvijo Schapbach zasedel odlično 9. mesto.

Vse skupaj je ekipa TOP-GUN KIRALY iz Grlave zelo uspešno končala EDU rang turnir v Švici in dokazala, da spada v sam evropski vrh elektronskega pikada.

Naslednji turnir EDU bo v marcu v Luksemburgu, do takrat pa se bo v Sloveniji odvijala državna liga in dva državna RANG turnirja, kjer nastopajo tudi vse ekipe TOP-GUN iz Grlave.


Več v Šport