Zarja iz Pristave med finalistkami za TOP najstnico 2017

Vsi bralci lahko do 14. novembra z glasovi izberete TOP NAJSTNICO po izboru bralcev

Prlekija-on.net, četrtek, 26. oktober 2017 ob 20:31
Zarja Kozar v sredini, foto: Revija TOP

Zarja Kozar v sredini, foto: Revija TOP

Na spletni strani najstnica.si so izbrali končnih 12 finalistk, ki se bodo v mesecu novembru potegovale za naziv TOP NAJSTNICA 2017 in med njimi je tudi 15-letna Zarja Kozar iz Pristave. 12 simpatičnih najstnic se bo predstavilo na finalnem izboru v četrtek, 16. novembra, v nakupovalnem središču Supernova v Ljubljani, kjer bodo izbrali TOP NAJSTNICO 2017.

Vsi bralci pa lahko do 14. novembra z glasovi izberete TOP NAJSTNICO po izboru bralcev. Za Zarjo lahko glasujete tukaj.

Zarja se je za uradno spletno stran opisala kot razigrana, aktivna in kreativna, njena najboljša lastnost je ustvarjalnost, najslabša pa "Da včasih rečem kaj, kar ne bi smela".

"Ker sem razigrana, spogledljiva, nasmejana in polna pozitivne energije", so po njenem razlogi, zakaj bi prav ona morala postati TOP najstnica, njen sanjski poklic pa je zdravnica.

Kot še pravi, ne bi mogla živeti brez pisanja pesmi, najbolj pomembna oseba v življenju, pa ji je "Moj oče, sam me podpira pri mojih življenjskih odločitvah. Vedno mi želi dobro. Tudi, če mi kdaj spodleti, mi pokaže, da smo vsi samo ljudje, ki delamo napake in da s tem ni nič narobe".

Zarja je letos ob koncu šolanja prejela tudi Županjino petico za odličen uspeh vsa leta osnovne šole.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno