Martinovanje v Ljutomeru s celodnevnim programom in skupino Gadi

Potekalo bo tekmovanje v kuhanju kisle juhe, pospravljanje klopotca, ustavili se boste lahko na Martinovi tržnici ter si privoščili Martinovo malico, pripravili pa bodo tudi krst mošta

Prlekija-on.net, sobota, 4. november 2017 ob 20:068
Skupina Gadi

Skupina Gadi

Martinovanje v Ljutomeru bo letos potekalo prav na Martinovo, v soboto, 11. novembra, na Glavnem trgu od 10. ure naprej. Za zabavo bodo skrbeli Mladi Pomurci, potekalo bo tekmovanje v kuhanju kisle juhe, pospravljanje klopotca, ustavili se boste lahko na Martinovi tržnici ter si privoščili Martinovo malico, pripravili pa bodo tudi krst mošta.

Od 20. ure naprej bo sledila zabava v šotoru s skupino Gadi. Vstopnine ni.

Na tekmovanju v kuhanju kisle juhe, ki ga organizirata ŠIC d.o.o. in Društvo za promocijo Prlekije, organizator ekipi (3 člani), priskrbi: meso (1 kg svinjskih želodčkov + 1 kg svinjskega mesa), krompir, čebulo, delovno mizo, kruh in pribor, obvezno je kuhanje na plin.

Vsaka ekipa za sodelovanje na tekmovanju prejme zahvalo in 3 vstopnice za koncert skupine Parni valjak (25.11.2017 v Ljutomeru), najboljše tri ekipe pa prejmejo pokal. Prijavnina znaša 30 evrov, prijave so možne na 031 325 874 (Matej) in 041 731 614 (Miha).

Martinovanje Ljutomer

Martinovanje Ljutomer


Več v Družabno