Akcijska prodaja vstopnic za koncert skupine Parni valjak

Vstopnice so do 30.09.2017 po ceni že od 13 evrov na voljo v ŠIC bar caffeju v Ljutomeru in na vseh prodajnih mestih Eventim-a

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. september 2017 ob 19:252
Parni valjak

Parni valjak

Pričela se je akcijska prodaja vstopnic za koncert skupine Parni valjak, ki bo 25. novembra v športni dvorani ŠIC Ljutomer. Vstopnice so do 30.09.2017 po ceni že od 13 evrov na voljo v ŠIC bar caffeju v Ljutomeru in na vseh prodajnih mestih Eventim-a.

Po razprodanih koncertih v Areni Pula, splitskem Spaladiumu in varaždinski Areni, spektakel Parni valjak prihaja tudi v Ljutomer. Več kot 40 let so na odrih po celem svetu, a še vedno polni energije, zanosa in noro zaljubljeni v svojo zvesto publiko.

Parni valjak so bili ustanovljeni leta 1975 in igrajo še danes. Skupina je ena izmed začetnic celotnega rock in pop rock vala v regiji in je ustvarila več hitov, kot so Lutka za bal, Stranica dnevnika, Neda, Moje dnevne paranoje, Uhvati ritam, Jesen u meni, Ugasi me, Sve još miriše na nju, Zastave, Sunčanom stranom in mnoge druge.

V Ljutomer prihajajo prvič, zato ne zamudite tega edinstvenega koncerta in se jim pridružite 25. novembra ob 20. uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer. Izkoristite akcijsko prodajo vstopnic do 30.09.2017 in si vstopnico zagotovite že od 13 evrov naprej. Po tem datumu so vstopnice na voljo po 15 evrov za stojišče in 18 evrov za sedišče.

Za koncert vam podarjamo tudi pet vstopnic, nagradna igra pa poteka na Facebook strani Prlekija-on.net. Pred sodelovanjem si preberite tudi pravila uporabe.



Več v Družabno