Vanesa se je od šova morala posloviti

Vanesa je v šov vstopila s 112,8 kg, iz šova pa odšla lažja za 12,6 kg, saj ji je tehtnica na zadnjem tehtanju pokazala 100,2 kg

Prlekija-on.net, petek, 10. november 2017 ob 23:302
Vanesa je morala zapustiti šov

Vanesa je morala zapustiti šov

Od šova The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko spremljamo na Planet TV, se je po petih tednih morala posloviti 22-letna Vanesa Mesarec iz Podgorcev. Na tehtanju je bila znova boljša modra ekipa, rdečim pa tokrat na tehtanju ni šlo najbolje. Najslabše so jo odnesli Vanesa, Maja in Robi.

Vanesa je v zadnjem tednu shujšala 2,5 odstotka telesne teže, Robi 1,97, Maja pa 1,76. Po prvem glasovanju je bilo izenačeno, saj so Kristjan, Henrik in Aleš glasovali vsak za svojega tekmovalca, koga bi si v šovu želeli obdržati, na koncu pa je odločil glas Aleša, ki je bil ta teden najboljši na tehtanju v rdeči skupini. Aleš se je odločil, da si želi v skupini obdržati Majo, zato sta Vanesa in Robi morala šov zapustiti, čeprav je Vanesa od trojice, ki je bila na izločanju, izgubila največ kg.

V rdeči skupini sicer skoraj vse člane pestijo poškodbe, saj so se na izzivu poškodovali Robi, Maja in Kristjan, Vanesa se je v tem tednu borila z angino, Henrik pa je vedno samosvoj in se izziva niti ni udeležil, saj je ocenil, da je zanj preveč tvegan. Od trojice, ki je bila na izločanju je Vanesa bila še najbolj zdrava, a se je Aleš odločil za Majo, ki ima sicer zvit gleženj.

Vanesa je v šov vstopila s 112,8 kg, iz šova pa odšla lažja za 12,6 kg, saj ji je tehtnica na zadnjem tehtanju pokazala 100,2 kg.

Najboljši rezultat je sicer ta teden imela Indira, ki je izgubila kar 4,21 odstotka svoje teže.



Več v Družabno