Na strelišču v Presiki je v treh kategorijah nastopilo 24 strelcev

Tradicionalno Martinovo tekmovanje SD Rudar Presika

Prlekija-on.net, četrtek, 16. november 2017 ob 17:501
Martinovo tekmovanje SD Rudar Presika

Martinovo tekmovanje SD Rudar Presika

Strelsko društvo Rudar Presika je nedeljo, 12.11. 2017 organiziralo že tradicionalno Martinovo tekmovanje v streljanju z malokalibrsko puško - 10 strelov leže.

Na strelišču v Presiki je v treh kategorijah nastopilo 24 strelcev. V kategoriji člani - do 50 let je zmagal Toni Križanič iz Stročje vasi s 93 krogi, drugi je bil Mario Sever iz Presike, ki je zadel 79 krogov, tretji pa je bil Igor Lesjak iz Stročje vasi. V tej kategoriji je nastopilo devet strelcev. Pri članicah je zmagala Angelca Jambriško z 41 krogi.

V kategoriji starejši strelci od 50 do 65 let je slavil Bojan Pergar iz Pristave s 85 krogi, drugi je bil Branko Magdič iz Stare Ceste, tretji pa Vlado Ozmec iz Ilovcev. V tej kategoriji je nastopilo deset strelcev.

V kategoriji veterani je zmagal Jože Grnjak iz Rinčetove Grabe, drugo mesto je zasedel Franc Hriberšek iz Presike, tretji pa je bil Štefan Hozjan iz Ženika.

Naslednjo, že 13. Tradicionalno strelsko tekmovanje članov SD Rudar za prehodni pokal, bodo v društvu izvedli ob Dnevu samostojnosti in enotnosti, 26.12.2017.


Več v Šport