Denise Dame obnorela tudi Prekmurje

Mlada Korošica, ki pravi, da se ukvarja z visoko modo in manekenstvom, pred tem pa je prodajala burek, je povzročila pravo manijo

Prlekija-on.net, nedelja, 10. december 2017 ob 10:1223
Denise Dame v Murski Soboti

Denise Dame v Murski Soboti

Kdo je Denise Dame, Korošica, o kateri to jesen govori vsa (spletna) Slovenija? Svetlolaska je to jesen postala pravi spletni hit, saj so se njeni videoposnetki v katerih "obdeluje" različne teme, na spletu razširili kot vihar. Trenutno ima več kot 14 tisoč sledilcev na svojem YouTube kanalu, njeni posnetki pa imajo tudi po več kot 100 tisoč ogladov.

Mlada Korošica, ki pravi, da se ukvarja z visoko modo in manekenstvom, pred tem pa je prodajala burek, je povzročila pravo manijo, saj se je pred časom na njenem prvem "Meet&Greet" v Celju zbrala velika množica oboževalcev, ki se je z njo hotela fotografirati ali kupiti njeno majico. V soboto je enak dogodek pripravila tudi v Murski Soboti v BTC-ju, kjer so jo pričakali številni oboževalci, predvsem mlajša populacija.

Dogodka se je udeležilo okoli dvesto ljudi, ki so se z njo fotografirali, lahko pa so kupili njene majice KUPI MI GUČI ter premierno ČAW BAW MJAV, na katere se je tudi podpisovala.

Mnenja o Denise so sicer deljena, eni se nad njenim početjem zgražajo, spet drugi so nad izvirnostjo navdušeni, saj da gre za eno izmed najvplivnejših spletnih senzacij pri nas. Kakorkoli že, očitno pritegne svojo pozornost, kar se je zgodilo tudi v Prekmurju, na njenem Instagram profilu pa recimo lahko zasledimo tudi, kako se je slikala v družbi pevke Britney Spears in raperja 50 Centa.



Več v Zanimivosti