Novoletni sprejem županje Olge Karba

Novoletnega sprejema so se udeležili gospodarstveniki, lokalni politiki, predstavniki zavodov, organizacij in društev

Prlekija-on.net, četrtek, 14. december 2017 ob 18:28

Novoletni sprejem županje

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je v četrtek, 14. decembra, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, pripravila tradicionalni novoletni sprejem za gospodarstvenike, lokalne politike, predstavnike zavodov, organizacij in društev, ter se, še preden si izrečemo dobrodošlico novemu letu, iskreno zahvalila vsem, ki prispevajo k uspešni in sr(e)čni skupnosti.

Vse goste so ob sprejemu pozdravili županja, podžupana Boro Zemljak in Janko Špindler ter direktorica občinske uprave dr. Tatjana Fulder.

Županja se je v svojem govoru vsem zahvalila, da so prišli ter med drugim povedala "vesela sem, ker je med nami interes, da gremo naprej kot okolje in da veje med nami prepričanje, da se povezujemo okrog pravih stvari. Naš cilj v Ljutomeru je, da smo prijazna skupnost in to zahteva, da se izboljšujemo iz dneva v dan, da smo odprti za kritiko in naravnani na iskanje rešitev, da nikogar ni strah povedati, da poda svoj predlog in iskati pomoč pri uresničitvi idej. Zato postajamo močnejši kot skupnost". Celoten govor si lahko ogledate v spodnjem videu.

V programu sta sodelovala slovenski imitator Tilen Artač in prleški kantavtor Tadej Vesenjak. Ob koncu je za vse povabljence sledila še pogostitev.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno