Milena zmagovalka Kmetije in bogatejša za 60 tisoč evrov

Milena Žižek, Prekmurka, ki sicer živi v Prlekiji, je zmagovalka letošnje sezone šova Kmetija

Prlekija-on.net, petek, 22. december 2017 ob 22:2828
Končal se je šov Kmetija, ki smo ga to jesen lahko spremljali na POP TV, v njem pa je zmagala Milena Žižek, Prekmurka, ki sicer živi v Prlekiji, kjer ima svoj lokal. Do finalnega tedna so se v šovu obdržali tekmovalci Deja Gjerkeš, Mitja Roban, Maja Alič, Tamara Klemen in Milena, superfinalistki pa sta bili Maja in Milena. Slednja je nato slavila v finalu ter tako domov odnesla 60 tisoč evrov.

V finalni oddaji sta se z Majo pomerile v areni pred vsemi letošnjimi tekmovalci v različnih spretnostnih in miselnih igrah, "kolo resnice", "steza moči" in "spomin za mlin", kjer je bila Milena skupno boljša ter slavila v letošnji sezoni šova.

Maja je sicer v šovu pogosto veljala za najbolj priljubljeno, Milena pa je večkrat, tudi že na začetku šova skoraj obupala, a na koncu prišla vse do finalnega tedna, superfinala ter na koncu še do velike zmage.

Na začetku šova se je Milena predstavila z besedami: "Sem dobrosrčna, hiperaktivna in vesela, rada se šalim. Nekoč si želim biti srečna." Verjetno je glavna nagrada sedaj tudi kaj pripomogla k temu, da je uresničila svoje želje.

Po zmagi je Milena med drugim povedala, da bo polovica denarja šla njeni hčerki, ki študira v Avstraliji, nekaj pa bodo dobili tudi Deja, Mitja, Jan in Tamara.

Povedala še je, da "zmage nisem pričakovala, rekla pa sem vedno, da se bom borila do konca. Borila pa sem se za svojo hčerko. To je bil moj cilj, ona me je spodbujala, mi stala v oporo, kljub temu, da je v Avstraliji. Njena pisma in misel nanjo mi je dal zagona Daj Milena bori se, samo za njo. Dva meseca je dolgo, da ne slišiš svojega otroka ali pa otrok svoje mame."

Milena je dan po zmagi v Prlekiji pripravila srečanje tekmovalcev na predbožični zabavi.



Več v Družabno