Milena v Prlekiji gostila srečanje tekmovalcev Kmetije 2017

Zmagovalka šova Kmetija 2017 Milena Žižek, je pri svojem baru Bar baza v Logarovcih, gostila večino tekmovalcev iz šova na predbožični zabavi

Prlekija-on.net, sobota, 23. december 2017 ob 21:5630
Milena Žižek

Milena Žižek

Dan po predvajanjem finala letošnjega šova Kmetija, je zmagovalka Milena Žižek, v Prlekiji pri svojem baru Bar baza v Logarovcih, gostila večino tekmovalcev iz šova na predbožični zabavi. Kot je znano, je Milena letošnja velika zmagovalka šova, ki smo ga to jesen lahko spremljali na POP TV, domov pa je odnesla glavno nagrado 60 tisoč evrov.

Za zabavo so pod šotorom skrbeli ansambel Tropik ter gost večera Vlado Kalember, ni pa seveda manjkalo pijače in jedače.

Zabave se je udeležila večina letošnjih tekmovalcev ter gospodarja. Mileni so prišli čestitat številni prijatelji, znanci, sovaščani, med njimi tudi župan Občine Križevci, mag. Branko Belec in župan Občine Velika Polana, kjer so letos snemali oddajo, Damijan Jaklin.

Zabava se je pod ogrevanim šotorom nadaljevala še pozno v noč, številni obiskovalci pa so se tudi množično fotografirali z znanimi kmeti iz malih zaslonov.


Več v Družabno