Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija kleni Štajerec Bojan

Končala se je prva sezona šova The Biggest Loser Slovenija, glavno nagrado je odnesel Bojan, prav tako nagrado občinstva, nagrado za najuspešnejšo hujšanje doma pa Boštjan

Prlekija-on.net, petek, 12. januar 2018 ob 22:5421
Zmagovalec je Bojan

Zmagovalec je Bojan

Prva sezona šova The Biggest Loser Slovenija, ki smo ga lahko spremljali na Planet TV, se je zaključila. Tekmovalci so še zadnjič pred vso Slovenijo stopili na tehtnico, ki je razkrila, kdo je veliki zmagovalec, ki mu je v 14 tednih uspelo izgubiti največ odvečnih kilogramov. To je Bojan Papež iz Frama, ki je v šovu izgubil neverjetnih 74,4 kg. V šov je vstopil s 176,6 kg, na koncu je kot zmagovalec izgubil 42,13 odstotkov svoje teže in sedaj tehta 102,2 kg.

Po tednih odrekanja, potenja v telovadnici in številnih izzivih in skušnjavah, ki so jih doživeli tekmovalci šova so se v velikem finalu pomerili Bojan, Aleksandar, Iztok in Indira.

Še enkrat smo lahko videli vseh 16 tekmovalcev in se prepričali, kdo je tudi po odhodu domov še naprej treniral in vztrajno izgubljal kilograme. V finalu pa so podelili tri nagrade. Prvo v višini 50 tisoč evrov je osvojil finalist, ki je do finalne oddaje izgubil največ odstotkov kilogramov. To je bil Bojan, ki je bil tudi Zmagovalec občinstva, ki je najbolj navdušil gledalce in prejel največ glasov ter prejel še tisoč evrov.

Nagrado je prejel tudi Boštjan, ki je že izpadel in je bil doma med vsemi izpadlimi pri hujšanju najuspešnejši ter prejel tisoč evrov.

Nagrada za promocijo turistične kmetije Papež
Kot je povedal Bojan ob koncu šova, bo svojo družino najprej peljal v tople kraje, ker so ves ta čas, ko je bil v šovu, pridno delali na turistični kmetiji Papež. Nekaj denarja bo šlo v promocijo lastnih vin Papež in turistične kmetije, naprej pa si bo privoščil pošteno večerjo s svojo družino, ki jo je v treh mesecih najbolj pogrešal v šovu.

Preobrazbe nekaterih pa so resnično neverjetne, kar si lahko ogledate tudi spodaj.

V bitki s kilogrami je bila tudi Vanesa iz Prlekije, ki je ob vstopu v šov tehtala 112,8 kg, v finalni oddaji pa je tehtala 86,8 kg, kar pomeni, da je do finala izgubila 26 kg.

Vanesa









Več v Družabno