63-letnik umrl pred hišo

Pred stanovanjsko hišo so našli moškega, kateri ni kazal znakov življenja

Prlekija-on.net, sreda, 31. januar 2018 ob 18:37
Pomoč ni več pomagala

Pomoč ni več pomagala

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 29. januarja, ob 8.30 in ob 11.00 uri so na policijski postaji opravili zaslišanje osumljencem kaznivega dejanja. Ob 11.20 so bili obveščeni o prometni nesreči v Ormožu, po dogovoru pa je nesrečo obravnavala patrulja PP Gorišnica.

Ob 13.30 so bili obveščeni o tatvini registrske tablice na območju Ljubljane. Ob 17.45 so v Pavlovcih začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog. Ob 6.44 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled in napisan odstop od ogleda.

V torek, 30. januarja, ob 13:53 uri je patrulja v naselju Sodinci, vozniku osebnega avtomobila začasno odvzela vozniško dovoljenje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja ter vročen plačilni nalog.

Ob 18.05 so policisti bili napoteni v Ivanjkovce, kjer so našli pred stanovanjsko hišo moškega, kateri ni kazal znakov življenja. Na kraju je bila tudi ekipa Zdravstvenega doma Ormož. Ugotovljeno je bilo, da gre za 63-letnega domačina, kateri je najverjetneje umrl zaradi infarkta. Odrejena je bila sanitarna obdukcija. Kot smo poročali že v torek, so pri tem posredovali tudi gasilci PGD Ivanjkovci, ki so pričeli z oživljanjem osebe do prihoda reševalcev NMP Ormož, a je oseba kljub nudenju pomoči žal umrla.

Ob 22.18 so bili obveščeni o dogodku v Vuzmetincih, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.


Več v Črna kronika