Prometna nesreča v predoru zaprla avtocesto za ves promet

V predoru Cenkova sta po zadnjih podatkih bili udeleženi dve tovorni vozili

Prlekija-on.net, sobota, 3. februar 2018 ob 10:241
Prometna nesreča v predoru Cenkova

Prometna nesreča v predoru Cenkova

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da se je ob 8.17, v predoru Cenkova na avtocesti, zgodila prometna nesreča. Prometno-informacijski center pa je ob tem poročal, da je v predoru v smeri Murske Sobote zaradi prometne nesreče zaprta polovica avtoceste. Zaradi tega je bil tam gost promet z zastoji.

Pred priključkom Lenart v smeri Murske Sobote je bila zaprta polovica avtoceste, promet je bil preusmerjen na vzporedno cesto.

Iz PU Maribor so sporočili, da na avtocesti A5 na relaciji Maribor – Murska Sobota obravnavajo prometno nesrečo I. kategorije v kateri so udeležena tri tovorna vozila. V nesreči ni nihče telesno poškodovan, so pa poškodovana vozila v toliki meri, da jih je bilo nemogoče odstraniti, tako da je avtocesta v smeri Murske Sobote bila zaprta za ves promet dokler delavci DARS-a niso uspeli odstraniti poškodovanih vozil.

Prometna nesreča se je zgodila v predoru Cenkova v občini Cerkvenjak, v kateri sta po zadnjih podatkih bili udeleženi dve tovorni vozili. Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona, GB Maribor, PGD Cerkvenjak in Sveta Trojica, ki so zavarovali kraj dogodka, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine, nudili pomoč delavcem vlečne službe ter jih spremljali do cestninske postaje Dragotinci. Poškodovanih ni bilo.



Foto: PGD Gornja Radgona


Več v Črna kronika