Prijavi se na subvencionirano vadbo z Vital Fit v sklopu študije Z znanostjo do zdravja

V okviru študije bo Vital Fit organiziralo 3-mesečno skupinsko vadbo, ki bo potekala dvakrat tedensko, predvidoma v sredo in petek popoldan v dvorani ŠIC Ljutomer

Prlekija-on.net, sobota, 17. februar 2018 ob 14:16
Vital Fit

Vital Fit

Vital Fit sodeluje pri projektu Z znanostjo do zdravja, v programu SLOfit. Z znanostjo do zdravja je vseslovenska študija, ki poteka v okviru magistrske naloge na Biotehniški fakulteti v Ljubljani.

Z raziskavo želijo dokazati razliko pri izgubi maščobe in preoblikovanju telesa med skupino žensk, ki uživa prehransko dopolnilo HMB in skupino, ki uživa placebo. HMB pomaga pri maksimalni izgubi maščobe s hkratno ohranitvijo mišične mase. HMB uporabljajo tudi v bolnišnicah, da preprečujejo upad mišic pacientov. Dopolnilo je znanstveno dokazano varno.

V okviru študije bo Vital Fit organiziralo 3-mesečno skupinsko vadbo, ki bo potekala dvakrat tedensko, predvidoma v sredo in petek popoldan v dvorani ŠIC Ljutomer.

Predviden pričetek vadbe bo v začetku marca in konec v izteku maja. Vadba bo organizirana samo za ženske in bo subvencionirana, kar pomeni, da bodo udeleženke študije vadile po zelo ugodni ceni pod nadzorom trenerjev Vital Fit. Udeleženke vadbe bodo pred samo vadbo zaužile prehransko dopolnilo HMB ali placebo. Prav tako bomo udeleženkam brezplačno analizirali telesno sestavo z validirano tehtnico na začetku in koncu 3-mesečnega programa.

Udeleženke bodo prav tako prejele navodila in smernice zdravega prehranjevanja, ki so v skladu s smernicami NIJZ, njihov prehranski vnos pa bodo preverili s tridnevnim prehranskim dnevnikom preko Odprte platforme za klinično prehrano.

Iščejo ženske, med približno 20. in 50. letom starosti oz. ženske, katere še niso v menopavzi, katerih ITM (indeks telesne mase) presega normalno mejo prehranjenosti, t.j. ITM 25 ali več.

Vse zainteresirane kandidatke naprošamo, da se prijavijo izključno na mail info@vital-fit.si s pripisom Prijava na študijo Z znanostjo do zdravja in vsebino maila, ki naj vsebuje naslednje podatke:
  • Ime in priimek udeleženke,
  • Telefonsko številko,
  • Datum rojstva,
  • Izračunan ITM s klikom na kalkulator ITM. V kalkulator je potrebno vpisati starost, višino in težo.
Prijave sprejemajo do nedelje 25.2.2018 do 12.00. Nepopolne prijave in prijave poslane po roku ne sprejemajo. Nadaljnja navodila dobite po vseh prijavah. Število mest je omejeno!

Torej, subvencionirana 3-mesečna vadba, brezplačna analiza telesa, brezplačne smernice zdravega prehranjevanja, pozitivna energija in zdrav način življenja vas čakajo le en klik stran.

Naredi nekaj za svoje zdravje in se Prijavi zdaj!

Projekt podpirajo Biotehniška fakulteta Ljubljana, Fitnes zveza Slovenije in Občina Ljutomer na čelu z županjo mag. Olgo Karba.


Več v Kultura in izobraževanje