Nika Zorjan podarila postelji, ki sta bili del nastopa na letošnji Emi, žrtvam požara v Veliki Nedelji

S pomočjo uporabnikov se je odločila, da postelji podari družinam, ki so v sredo ostale brez vsega, da jim vsaj malo olajša te težke trenutke

Prlekija-on.net, sobota, 3. marec 2018 ob 14:06
Nika je postelji podarila družinam v Veliki Nedelji

Nika je postelji podarila družinam v Veliki Nedelji

Nika Zorjan je dve postelji, ki sta bili uporabljeni pri njenem nastopu na letošnji Emi, podarila družinam, ki so v sredo v požaru v Veliki Nedelji, ostali brez vsega. "Rada bi delila z vami del svoje zgodbe letošnje Eme! Podarila bom posteljo na kateri sem nastopala z Uspavanko nekomu, ki jo resnično potrebuje..." je konec februarja zapisala Nika na svojem Facebook profilu. Uporabniki so jo hitro opozorili na tragedijo, ki se je le nekaj ur prej zgodila v Prlekiji in Nika se je odločila, da postelji podari tem družinam.

Pomoč družinam
Za družine, ki so čez noč ostale praktično brez vsega, se zbirajo nujno potrebne stvari, kot so hrana, obleka, posteljnina, ... Gasilci PGD Senešci so odstopili prostor, tako da so pomoč za vse prizadete v požaru zbirali že v petek, zbira se tudi v soboto, 3.3.2018 od 15.00-18.00. Pomoč se zbira tudi v drugih gasilskih domovih v okolici, odprt pa je tudi račun, kamor se lahko nakažejo finančna sredstva.



Več v Kultura in izobraževanje